Utsidan av huset klart och vi har nycklarna!

23 Mars 2015
 
Ääntligen har vi nycklarna!
 
Igår, torsdag den 23 april, hade vi stombesiktning och allt var tack och lov godkänt! Dock var inte uterummet klart till besiktningen då leverantören till våra glasdörrar/glaspartier var försenade med en vecka men huset var helt färdigt med uterum redan kl 09 idag, fredag, så ingen skada skedd! :D
 
Vi har varit otroligt nöjda med Hansson & Karlsson, de har gjort ett helt fantastiskt jobb! Vi måste återigen tacka TG-Grund samt Mattias på A-hus för ett suveränt bra jobb!
 
Nu tar vi som sagt över skeppet invändigt, vi börjar redan denna helg med att plasta och glesa taket, hinner vi så börjar vi även enkla några innerväggar. På måndag kommer elektrikern så då behöver iaf glesningen vara gjord.
 
Vi har även fått lyxen att grannens schaktkille ville fixa vår tomt, då han håller på med grannens tomt nu, så han började redan igår med att fylla på vår tomt med extra massor! Han skall lägga alla lagren upp till gräsmattan, den rullar vi dit själva i slutet av sommaren.
 
Jusdeja, igår skickade vi även iväg beställningen på vårt IKEA kök, det levereras den 22/5. Se bild nedan! :D
 
Så ja nu har ni äntligen fått en liten uppdatering! :) Vi kommer självklart fortsätta att blogga tills huset är helt klart så fortsätt följa oss om ni vill se hur resten av huset blir ;D
 
Men nu till det bästa, bilder! :D
*Dock har vi utvändiga målningen kvar så utsidan är nästan klar!
 
Det färdiga resultatet! 
 
På denna bild saknas fodret runt garageporten.
Entrédörren med sidoljus och vår fina provisoriska trappa ;)
Allvarliga miner under besiktningen ;) Med på besiktningen var besiktningsmannen Patrik, vår kontrollansvarig, Mattias från A-hus samt Jimmy som är ena snickaren samt en av delägarna i utav Hansson & Karlsson.
Framsidan; A-hus 3D version samt hur vårt hus vart.. Dessa 5grader extra takvinkel kommunen ville ha gjorde ganska stor skillnad.
Baksidan.
En suddig bild på köket men det är iaf bättre än inget :) Fyi, det är inte det köksgolvet vi ska ha utan ett svart natursten i 30x60 plattor.

Kommentera här: